Access Bars med mera

VAD ÄR ACCESS BARS™?

Bars är en avslappnande och lugnande behandling som stillar tankeverksamheten på ungefär samma sätt som meditation. Bara mer och snabbare. Behandlingen utförs genom lätt beröring av punkter på huvudet medan du ligger påklädd på rygg på t ex en massagebänk.

De som tagit emot Bars säger ofta att det blivit tyst i huvudet och att de känner sig som efter en bra massage, i hela kroppen! Mera långsiktiga förändringar dyker ofta upp inom några veckor, jag har sett nya relationer uppstå många gånger och gamla bli mer givande, nya bilar, nya karriärer, sinneslugn och rehabilitering är inte heller ovanligt, men går förstås inte att garantera.

Det du är redo att släppa eller släppa in i ditt liv är det som kan dyka upp och förändras. Ofta är det något bakomliggande, omedvetet som behöver försvinna innan det du upplever som tydliga problem kan förändras. Och under tiden kan du bara ligga ner och slappna av! Hur blir det bättre än så?

Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och omhändertagen? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?

Bars är grunden i Access Consciousness kallas Bars och innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet. Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet och ger möjlighet att släppa taget om sånt som hindrar dig i livet.  Många upplever att tankebruset tystnar och att de sover djupare. Bars används även mot stress och oro.

Under en Barsbehandling berörs punkter på ditt huvud, och det lätta beröringen gör att du kan släppea det som hindrar dig från att bara få ta emot. Plötsligt frigörs begränsande tankar och känslor som hindrat dig och som gjort att du fastnat i samma mönster i livet. Utan att du behöver tänka alls!

Access Bars har hjälpt tusentals till förändringar vad gäller sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och mycket mer. Som sämst kan du känna att du fått en fantastisk massage. Som bäst kan hela ditt liv förändras med otrolig lätthet.

För att boka en behandling klicka här! Under fliken behandling finns även kombinationen Bars och facilitering*, som kallas Harmony Sessions.

* Facilitering är en sorts coaching med verktyg från Access Consciousness där du och dina förutsättningar står i fokus, du får lära dig att programmera om ditt liv så det fungerar för dig.

Du kan även gå en kurs för att lära dig Access Bars, se mer här!

~ Hela livet kommer till mig

med lätthet, glädje och härlighet! ~

Vad händer under en Bars-kurs?

Barskursen pågår under en heldag. Deltagarna får lära sig om alla Barspunkter och får praktisera direkt genom att ge två Bars-sessioner och ta emot två Bars-sessioner.

Exempel på frågor som tas upp under kursen:

Vad är Bars? Hur vet jag om mina Bars aktiveras? Hur hittar jag Bars-punkterna? Vilka förändringar kan Bars bidra till?

Du kan ställa vilka frågor du vill! Varje klass skapas på ett unikt sätt, utifrån och tillsammans med alla som deltar.

Välkommen till ett nytt liv byggt på lätthet glädje och härlighet! …om du vill och väljer det!

Vill du prova?

Jag  erbjuder kurser, behandlingar och samtal  i Föra på norra Öland, online och dit du bjuder mig! Jag kommer gärna till din ort om du vill det!

Beskrivning finns här: BARS

Beskrivningar om behandlingarna finns under BEHANDLINGAR.

Boka på tel/sms 070-606 39 64 eller access@annicahedman.se, ange vilken behandling du vill ha, samt tre tider när du kan, så hör jag av mig.

Välkommen att kontakta mig på 070-606 39 64 eller access@annicahedman.se.

Mer allmän  information finns på www.accessconsciousness.com

———————————–

…under strecket…

400967_10151115552823772_1332655912_n

Mer om mig och

Access Consciousness:                                                                                                                       

Redan som liten tittade jag på stjärnorna och undrade om det fanns nåt mer än den värld vi lever i. Jag funderade också mycket på hur det kunde komma sig att jag var just jag och att det kändes som om jag liksom ändå var större än mig själv.

När jag växte upp var jag både en klassisk duktig flicka och en idealistisk rebell. De två fungerade inte så bra att växla mellan. Det gjorde folk förvirrade.

Med tiden blev jag utåt sett effektiv och seriös. Påläst. Kunnig. Social. Kraftfull.

Inuti dömde jag mig själv hårt och skapade ett avvisande skal runt min innersta kärna. I huvudet surrade det en massa slutsatser, åsikter och dömanden, om mig, världen, samhället, företeelser och andra människor och vad de trodde, tyckte och tänkte om mig. Det skapade mycket ångest och oro och var otroligt ansträngande, jag var ofta väldigt, väldigt trött. Och arg. Och ledsen. Jag trodde förstås att allt var mitt.

Jag fick barn tidigt och tog mycket ansvar. Efter ett par chefsjobb och flytt långt ut på landet på Öland till ett hus med, milt uttryckt, renoveringsbehov så blev jag utmattad och sjukskriven i flera år. Jag ville inte träffa folk. Bara grävde i min trädgård och gick ut med hunden. och såg bara en grå dimma istället för framtid. Hade ingen aning om vad jag ville bortom nästa år.

2011 tog jag klivet ur ekorrhjulet och startade eget. Jag ville skapa ett besöksmål i min trädgård, med café, kurser och försäljning. På jakt efter sätt att ändra mina tankar och sluta oroa mig för försörjningen så hittade jag  Access Conciousness. Sedan dess har det mesta förändrats kapitalt.

Trötthet och modlöshet försvann gradvis och började direkt efter den första Barskursen. Jag har fått den ena AHA-upplevelsen efter den andra och mycket i min världsbild har förändrats kapitalt.

Ett  mål med att ha ett företag var att få skapa på mitt sätt och det gör jag verkligen nu. Jag har mängder av spännande projekt i gång, som alla lever sina egna liv. Samtidigt tar jag lättare på allt än nånsin förut. Jag analyserar allt mindre och ställer frågor istället för att dra ogrundade slutsatser. Jag tar inte allt, eller mig själv, på så blodigt allvar längre. Hur blir det bättre än så?

Ett favoritverktyg från Access är ”Who does it belong to? Vem tillhör detta?” Jag brukar variera det med att fråga ”Har det här med mig att göra? Är det här viktigt för mig” Numera är det relativt tyst i huvudet, min energi räcker mycket längre och jag kan följa flödet bättre.

Idag har jag gått de flesta av Access kurser minst en gång. Jag har varit i Indien och fått insikter i min egen storhet, i Costa Rica och känt en lätthet och glädje bortom allt vad jag kunde föreställa mig. Jag är laddad med redskap för att visa vägen mot ett annat sätt att tackla livet.

Vill du också ha en nystart?

Är det dags att bli din egen lyckas smed?

Jag ser fram emot att höra av dig!

Varma hälsningar

Annica

Video om vad Access Consciousness är

Access Consciousness hemsida på svenska