Access Consciousness


Vill du prova?

Jag  erbjuder kurser, behandlingar och samtal  i Föra på norra Öland, online och dit du bjuder mig!

Jag kommer gärna till din ort om du vill det!

Beskrivningar finns här: BARS, FOUNDATION, FACELIFT, Kroppsprocesser

Beskrivningar om behandlingarna finns under BEHANDLINGAR.

Boka på tel/sms 070-606 39 64 eller access@annicahedman.se, ange vilken behandling du vill ha, samt tre tider när du kan, så hör jag av mig.

Välkommen att kontakta mig på 070-606 39 64 eller access@annicahedman.se.

Mer allmän  information finns på www.accessconsciousness.com

400967_10151115552823772_1332655912_n

Mer om mig och Access:                                                                                                                       

Redan som liten tittade jag på stjärnorna och undrade om det fanns nåt mer än den värld vi lever i. Jag funderade också mycket på hur det kunde komma sig att jag var just jag och att det kändes som om jag liksom ändå var större än mig själv.

När jag växte upp var jag både en klassisk duktig flicka och en idealistisk rebell. De två fungerade inte så bra att växla mellan. Det gjorde folk förvirrade.

Med tiden blev jag utåt sett effektiv och seriös. Påläst. Kunnig. Social. Kraftfull.

Inuti dömde jag mig själv hårt och skapade ett avvisande skal runt min innersta kärna. I huvudet surrade det en massa slutsatser, åsikter och dömanden, om mig, världen, samhället, företeelser och andra människor och vad de trodde, tyckte och tänkte om mig. Det skapade mycket ångest och oro och var otroligt ansträngande, jag var ofta väldigt, väldigt trött. Och arg. Och ledsen. Jag trodde förstås att allt var mitt.

Jag fick barn tidigt och tog mycket ansvar. Efter ett par chefsjobb och flytt långt ut på landet på Öland till ett hus med, milt uttryckt, renoveringsbehov så blev jag utmattad och sjukskriven i flera år. Jag ville inte träffa folk. Bara grävde i min trädgård och gick ut med hunden. och såg bara en grå dimma istället för framtid. Hade ingen aning om vad jag ville bortom nästa år.

2011 tog jag klivet ur ekorrhjulet och startade eget. Jag ville skapa ett besöksmål i min trädgård, med café, kurser och försäljning. På jakt efter sätt att ändra mina tankar och sluta oroa mig för försörjningen så hittade jag  Access Conciousness. Sedan dess har det mesta förändrats kapitalt.

Trötthet och modlöshet försvann gradvis och började direkt efter den första Barskursen. Jag har fått den ena AHA-upplevelsen efter den andra och mycket i min världsbild har förändrats kapitalt.

Ett  mål med att ha ett företag var att få skapa på mitt sätt och det gör jag verkligen nu. Jag har mängder av spännande projekt i gång, som alla lever sina egna liv. Samtidigt tar jag lättare på allt än nånsin förut. Jag analyserar allt mindre och ställer frågor istället för att dra ogrundade slutsatser. Jag tar inte allt, eller mig själv, på så blodigt allvar längre. Hur blir det bättre än så?

Ett favoritverktyg från Access är ”Who does it belong to? Vem tillhör detta?” Jag brukar variera det med att fråga ”Har det här med mig att göra? Är det här viktigt för mig” Numera är det relativt tyst i huvudet, min energi räcker mycket längre och jag kan följa flödet bättre.

Idag är jag Certified Facilitator och har gått de flesta av Access kurser minst en gång. Jag har varit i Indien och fått insikter i min egen storhet, i Costa Rica och känt en lätthet och glädje bortom allt vad jag kunde föreställa mig. Jag är laddad med redskap för att visa vägen mot ett annat sätt att tackla livet.

Vill du också ha en nystart? Vill du vara med och leka?

Är tiden mogen?

Är det dags att vara din egen lyckas smed?

Jag ser fram emot att höra av dig!

Varma hälsningar

Annica