Access BARS

Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och omhändertagen? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?

Bars är en avslappnande och lugnande behandling som stillar tankeverksamheten på ungefär samma sätt som meditation. Bara mer och snabbare. Behandlingen utförs genom lätt beröring av punkter på huvudet medan du ligger påklädd på rygg på t ex en massagebänk.

De som tagit emot Bars säger ofta att det blivit tyst i huvudet och att de känner sig som efter en bra massage, i hela kroppen! Mera långsiktiga förändringar dyker ofta upp inom några veckor, jag har sett nya relationer uppstå många gånger och gamla bli mer givande, nya bilar, verksamhetsutveckling, sinneslugn och rehabilitering är inte heller ovanligt, men går förstås inte att garantera.

Det du är redo att släppa eller släppa in i ditt liv är det som kan dyka upp och förändras. Ofta är det något bakomliggande, omedvetet som behöver försvinna innan det du upplever som tydliga problem kan förändras. Och under tiden kan du bara ligga ner och slappna av! Hur blir det bättre än så?

För att boka en behandling klicka dig vidare här! Under fliken behandling finns även kombinationen Bars och facilitering, som kallas Harmony Sessions.

* Facilitering är en sorts coaching med verktyg från Access Consciousness där du och dina förutsättningar står i fokus, du får lära dig att programmera om ditt liv så det fungerar för dig.

Lär dig Access Bars™

Under kursen får du ta emot två behandlingar och ge två.

Efter kursdagen får du ett certifikat som ger dig rätt att erbjuda kunder barsbehandlingar.

När jag bokar in kurser är kurslokal är vanligtvis skolsalen i mitt hem och arbetsplats, den gamla folkskolan vid kyrkan i Föra på norra Öland. Vill du se mer av miljön titta in här: www.annicahedman.se . Hund och katt finns i huset!

Adress: Föra Trädgård, skolsalen, Föra kyrkgata 2, 387 91 Borgholm Karta här: https://goo.gl/maps/KP3hNoFxsbR

Kontakta mig för info om boende och att resa till Öland. Eller bjud in mig så kommer jag till dig och dina vänner eller kollegor!

Annica

Planerade Barskurser i Föra i höst:

Söndag 11 november

Torsdag 29 november 

Fredag 14 december

Vad är Access Bars™?

Se mer här!

Ännu mer info:  https://www.accessconsciousness.com/sv/

Här hittar du mig på Access Consciousness hemsida!

~ Hela livet kommer till mig med lätthet, glädje och härlighet! ~

Vad händer under en Bars-kurs?

Kursen pågår ca 8 timmar, vanligtvis mellan 9.30 och 17.30. Kursmaterial och fika ingår.

Deltagarna får lära sig om alla Barspunkter och får praktisera direkt genom att ge två Bars-sessioner och ta emot två Bars-sessioner.

Exempel på frågor som tas upp under kursen:

Vad är Bars? Hur vet jag om mina Bars aktiveras? Hur hittar jag Bars-punkterna?
Vilka förändringar kan Bars bidra till?

Du kan ställa vilka frågor du vill! Varje klass skapas på ett unikt sätt, utifrån och tillsammans med alla som deltar.