MediYoga, guidningar och trädgårdsskötsel.

Nu börjar som sagt terminen igen och med den är det dags för nya yogapass!

Nu finns det chans att gå en sex veckor lång kurs i MediYoga med fördjupning i de olika passen och meditationerna för att ge en grund för att fortsätta träna hemma själv. Varje tillfälle är 120 min långt. Den första kursen kommer att gå i Borgholmtorsdagkvällar med början den 12 september kl 18.30-20.30 i IOGT-huset, Östra Kyrkogatan 5, övre plan.

Priset är 900 kr och om du är pensionär (även med sjukpension) eller sjukskriven får du 10 % rabatt. För att sätta igång behöver jag fem deltagare. Anmälan: info@annicahedman.se eller 070-606 39 64

Som komplement till kursen, eller separat, kan du gå ett MediYoga träningspass en eller flera gånger i veckan. De här passen innehåller alla MediYogans delar men är kortare, ca 60 min. Här gäller obligatorisk anmälan, senast två timmar före passet, med sms till mig på 070-606 39 64. För att passen i Borgholm och Löttorp ska bli av behöver tre personer vara anmälda. På söndagarna i Föra kör jag även om bara en person dyker upp! Priset för träningspassen ligger fast på 100.- per gång och du får var sjätte tillfälle gratis om du köper ett klippkort för 500.- .

De planerade passen är följande:

Söndagar kl 16-17 i skolsalen i Föra Trädgård med början 8 september. (Den 1 sept är jag på MåBra-mässa på Ölands Gymnasium i Borgholm, Några söndagar i höst kommer att utgå, det meddelar jag isf här och på Facebook och på sms till dem som är på min sms-lista.)

Torsdagar kl 17-18 i Borgholm, lokal meddelas senare, start 12 sept.

(Ej fastställd dag) på Hälsans Hus i Löttorp

Välkommen!

Ps. Om du vill att jag kommer och håller ett pass på ditt jobb, i ditt gäng, i en förening eller liknande så kontakta mig på 070-606 39 64 eller info@annicahedman.se.

…och som rubriken skvallrar om ägnar jag resten av min tid åt trädgården och åt att guida grupper och enskilda runt på spännande, omväxlande Öland. Om du vill ha mer info om det, titta HÄR!