Februari, är det vår nu?

Fortfarande känns 2020 fyllt av möjligheter, tänk om det blir det bästa året hittills? För mig började det bra med att jag blev diplomerad MediYogalärare! Sen kom vintergäcken och snödropparna och i helgen har vi varit ute och grävt i trädgården. Hur blir det bättre än så?

Schemat för MediYoga Öland är klart och passen har börjat i Föra, i min skolsal, och i IOGT-NTO-huset i Borgholm. Du hittar schemat i slutet av inlägget. Kurserna startar så snart jag har tillräckligt många anmälda.

Klippkortet kostar 600.- för 6 gånger och gäller på alla öppna pass tills det är slut. Enstaka pass kostar 150.- Anmälan är obligatorisk. Även om du går på ett öppet pass vill jag gärna veta vilket eller vilka du tänker gå på. När du tänker komma skickar du ett sms dagen innan. Det beror på att jag har begränsat med plats. De som har bokat en terminsplats har förtur.

Jag rekommenderar att du går en kurs för att fördjupa din yogapraktik och få mer individuella instruktioner och mer teori. Varje kurs är sex veckor lång, och det finns tre olika. Kurs 1 är bäst att börja med om du är total nybörjare och kurs 2 och tre är för dig som provat förut, antingen på öppna pass eller gått kurs 1. Du får också ett kursmaterial så att du kan öva hemma.

Varmt välkommen!