yoga

Söndagar kl 16 i skolsalen i Föra Trädgård..

…har jag coronaanpassade pass med högst sex personer i rummet under våren (uppehåll påskdagen). Vill du vara med är du välkommen att kontakta mig på 070-606 39 64

Vill du yoga men inte i grupp man du lösa medlemsskap i min Facebookgrupp Annica Hedman Yoga för Medvetenhet –då får du obegränsad tillgång till söndagspassen.

Klicka här för provpasset på bilden! Mer info nedan.

Mjuk Meditativ Medicinsk Yoga för Medvetenhet

Välkommen till första steget på vägen in i dig själv! Följ enkelt med i min mjuka, meditativa, medicinska yoga från din egen vrå.

Jag sänder oftast från mitt hem, skolsalen i Föra Trädgård på Öland och du deltar när och hur ofta du vill, via dator, telefon eller läsplatta.

Min yoga passar både dig som tränat mycket yoga och vill släppa kontrollen och följa med inåt och dig som aldrig provat yoga och är osäker på om du kan. Det går bra att sitta på en stol och vara med.

Jag är lärare i en yogaform som heter MediYoga och utgår alltid från den, här finns mer info: www.mediyoga.se. 

Så lägg dig ner på rygg, slut ögonen och lyssna till min röst, titta på videon när det behövs och följ med på ett stillsamt äventyr in i din kropp, ditt sinne och, om du vill hela vägen in i din själ.

Här finns ett provpass som är gratis. Vill du ha möjlighet att låsa upp alla pass genom ett medlemsskap så kostar det 300 kr per termin. Anmäl dig med ett sms till mig så får du mer information.

Passen är mellan 40 min och 1 1/2 timme långa och alla följer samma mönster med enkla rörelser som alla kan delta i. Varmt välkommen till Medveten Yoga Online Annica Hedman

Klippkort!
Klippkortens giltighetstid är begränsade till två terminer, dvs den termin de köptes och en till (det kan vara höst+vår, vår+sommar, sommar+höst eller för sommarboende sommar+sommar). Vid årsskiftet 2020-2021 upphör kort köpta vår 2020 eller tidigare att gälla (förlängda med en termin pga corona).

Kontakt och anmälan på

sms till 070-606 39 64 eller

info@annicahedman.se

Om Mjuk Meditativ Medicinsk Yoga för medvetenhet

Eftersom MediYoga är ett skyddat varumärke och det forskas mycket utifrån de baspass som utgör den har jag valt att ha mina veckovisa live- och onlinepass under namnet Mjuk Meditativ Medicinsk Yoga för medvetenhet istället. Grunden är fortfarande MediYoga men jag använder även ingredienser från andra metoder som jag praktiserar och doserar efter eget huvud.

Som utbildad MediYogalärare och medlem i MediYoga förbundet har jag förstås även kurser i ren MediYoga och kan göra medicinska studier tillsammans med sjuk- och hälsovård.

MediYoga är en mjuk och meditativ yoga med ursprung i den äldsta yogatraditionen, Kundaliniyoga. Rörelserna är små och medvetna och andningen är central liksom användandet av mantran (ljud).

MediYoga används i svensk företagshälsovård, sjukvård, som förebyggande träning, stressreducering och rehabilitering och som personlig grundträning för en yogisk livsstil.

Det går mycket bra att sitta på en stol och göra passet.

Det finns många forskningsstudier som visar MediYogans effekter. Här kan du läsa dem.

Kurs i MediYoga

120 min, 6 veckor

Nu kan du gå en sex veckor lång kurs i MediYoga med fördjupning, både teoretisk och mer tid att öva på rörelser och annat. Kursen ger en bra grund för att fortsätta träna hemma själv. Varje tillfälle är 120 min långt.

Intresseanmälan: info@annicahedman.se eller 070-606 39 64. 

Varmt välkommen!

Om du vill att jag kommer och håller en kurs eller ett pass i din by, på ditt jobb, i ditt gäng, i en förening , online eller liknande så kontakta mig på 070-606 39 64 eller info@annicahedman.se

Jag ser fram emot att se dig på mattan!

Namasté!

Annica Hedman, 070-606 39 64, info@annicahedman.se