Vad är Access Bars™?

Bars är en avslappnande och lugnande behandling som stillar tankeverksamheten på ungefär samma sätt som meditation. Bara mer och snabbare. Behandlingen utförs genom lätt beröring av punkter på huvudet medan du ligger påklädd på rygg på t ex en massagebänk.

De som tagit emot Bars säger ofta att det blivit tyst i huvudet och att de känner sig som efter en bra massage, i hela kroppen! Mera långsiktiga förändringar dyker ofta upp inom några veckor, jag har sett nya relationer uppstå många gånger och gamla bli mer givande, nya bilar, nya karriärer, sinneslugn och rehabilitering är inte heller ovanligt, men går förstås inte att garantera.

Det du är redo att släppa eller släppa in i ditt liv är det som kan dyka upp och förändras. Ofta är det något bakomliggande, omedvetet som behöver försvinna innan det du upplever som tydliga problem kan förändras. Och under tiden kan du bara ligga ner och slappna av! Hur blir det bättre än så?

Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och omhändertagen? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?

Bars är grunden i Access Consciousness kallas Bars och innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet. Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet och ger möjlighet att släppa taget om sånt som hindrar dig i livet.  Många upplever att tankebruset tystnar och att de sover djupare. Bars används även mot stress och oro.

Under en Barsbehandling berörs punkter på ditt huvud, och det lätta beröringen gör att du kan släppea det som hindrar dig från att bara få ta emot. Plötsligt frigörs begränsande tankar och känslor som hindrat dig och som gjort att du fastnat i samma mönster i livet. Utan att du behöver tänka alls!

Access Bars har hjälpt tusentals till förändringar vad gäller sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och mycket mer. Som sämst kan du känna att du fått en fantastisk massage. Som bäst kan hela ditt liv förändras med otrolig lätthet.

För att boka en behandling klicka här! Under fliken behandling finns även kombinationen Bars och facilitering*, som kallas Harmony Sessions.

* Facilitering är coaching med verktyg från Access Consciousness där du och dina förutsättningar står i fokus, du får lära dig att programmera om ditt liv så det fungerar för dig.

Du kan även gå en kurs för att lära dig Access Bars, se mer här!

~ Hela livet kommer till mig med lätthet, glädje och härlighet! ~

Vad händer under en Bars-kurs?

Barskursen pågår under en heldag. Deltagarna får lära sig om alla Barspunkter och får praktisera direkt genom att ge två Bars-sessioner och ta emot två Bars-sessioner.

Exempel på frågor som tas upp under kursen:

Vad är Bars? Hur vet jag om mina Bars aktiveras? Hur hittar jag Bars-punkterna?
Vilka förändringar kan Bars bidra till?

Du kan ställa vilka frågor du vill! Varje klass skapas på ett unikt sätt, utifrån och tillsammans med alla som deltar.

Välkommen till ett nytt liv byggt på lätthet glädje och härlighet! …om du vill och väljer det!