Evenemang i Föra Trädgård

Vi tycker om att ha gäster! Att fylla hela skolsalen, eller trädgården, med folk och roa dem en stund. I november 2019 gjorde vi ett litet program om spökerier och sånt, som vi kallade för Väsen och Oväsen. Jörgen spelade musik och vi berättade tillsammans under några timmar en fredagkväll. Till det serverades pumpasoppa, bröd och pumpapudding med blåbärssylt. Det blev väldigt lyckat, tyckte vi och det verkade även publiken tycka.

Vi fick ”blodad tand” och i 22 feb 2020 bjöd vi in Jan Henrik Fallgren att berätta om sin arkeologiska forskning kring heliga platser på Öland. Det gjorde han med den äran, inför en fullsatt sal, och tillsammans med Jörgen spelade de lite gammal Blues som mellanspel. Två soppor, en vegetarisk wrap och en äppeldessert kunde man äta till.

Så – trots risk för att säsongen äts upp av Coronaviruset – så fortsätter vi planera och hoppas. Här nedanför finns den evenemangslista vi jobbar med, det mesta är spikat, men inte riktigt allt ännu. Uppdateringar görs löpande.

Är det något du vet genast att du inte vill missa så skicka ett sms till mig och förboka! 070-606 39 64

Evenemang 2020 (med reservation för ändringar)

Föra Trädgård 

Lördag 22 februari Mat, prat och musik i skolsalen: Heliga Platser & Mystisk Musik , Jan-Henrik Fallgren & Jörgen Hedman. Genomfört!

Lördag 9 maj Öland Spirar: Garden Party med Afternoon Tea. Annica har visning på tema Arts & Crafts i trädgården & Magister Hedman spelar Beatles i stenhuset. OBS! Inställt i år p g a Coronapandemin! Nytt försök sker sannolikt i maj 2021.

Fredag 22 maj  Mat, prat och musik i skolsalen: Jazzklubb med Vårtrivialiteter. OBS! Inställt i år p g a Coronapandemin! Nytt försök sker sannolikt våren 2021.

Söndag 28 juni Tusen Trädgårdar: Garden Party med Afternoon Tea. Annica har visning på tema Arts & Crafts i trädgården & Magister Hedman spelar Beatles i stenhuset.

19 juli Preliminärt! Sköna söndag med flera sorters Yoga, Ayur Veda & Vegetarisk mat

Fredag 24 juli Melodikryss med Fyye från Fööe och kryssgeneral Bosse Ribbing

Fredag 31 juli Föra Festival – Öländsk musikfest i Föra Trädgård med bland andra Ida ”Adée” Olsson och Fyye från Fööe. Mat & Dryck.

Fredag 7 augusti  Har du hört den förut? Musik & berättelser från när och fjärran. Husband: Fyye från Fööe & gäster.

Lördag 26 sept kl 16-23 Ölands Skördefest. Spöken, gastar, väsen och vidunder. Dramatiserad visning. Kvällsvandring i Föra kyrktorn. Mat, prat och musik.

30 okt Väsen och oväsen. Mat, prat och musik om skräck och spökerier i skolsalen.

12 dec Julefrid i Juletid – Julmiraklet i Föra, Annica & Jörgen kokar soppa på över trettio år gamla spikar! Mat, prat och musik i skolsalen

Med reservation för ändringar!