MediYoga

Höstterminen 2022. Anmälan på sms till 070-606 39 64 Välkommen!

i skolsalen i Föra Trädgård

Info om yogan och en prova-på-video finns om du scrollar ner en bit!

Vårterminen 2022

Tisdagar kl 18

Obligatorisk anmälan på sms till 070-606 39 64 invänta ok.

Enstaka pass kostar 130.- och klippkort med 6 klipp 630.-.

Klippkorten gäller under två terminer.

Varmt välkommen!

Om du vill att jag kommer till din stad eller by, enstaka gånger eller en kurs i MediYoga (6 tillfällen), så kan det ordnas om du drar ihop 8-10 deltagare och har tillgång till en lokal på 40-50 kvadratmeter.

Klicka här för provpasset på bilden! Mer info nedan.

När du är redo att prova, sätt på videon ovan och lägg dig ner på rygg, eller sätt dig på en stol, en bit fram på sitsen med fötterna stadigt i golvet. Slut ögonen och lyssna till min röst, kika på videon om det behövs och följ med på ett stillsamt äventyr in i din kropp, ditt sinne och – om du vill – hela vägen in i din själ.

Mjuk Meditativ Medicinsk Yoga för Medvetenhet

Varmt välkommen till Mjuk Meditativ Medicinsk Yoga för Medvetenhet med Annica Hedman.

Min yoga passar både dig som tränat mycket yoga och vill släppa kontrollen och följa med inåt och dig som aldrig provat yoga och är osäker på om du kan. Det går bra att sitta på en stol och vara med.

Jag är lärare i en yogaform som heter MediYoga och utgår alltid från den, här finns mer info: www.mediyoga.se. I mina veckopass lägger jag ibland till andra ingredienser men grunden är alltid MediYoga.

Passen är mellan 40 min och 1 1/2 timme långa och alla följer samma mönster med enkla rörelser som alla kan delta i.

Kontakt och anmälan på sms till 070-606 39 64 eller info@annicahedman.se

Om Mjuk Meditativ Medicinsk Yoga för medvetenhet

Eftersom MediYoga är ett skyddat varumärke och det forskas mycket utifrån de baspass som utgör den har jag valt att ha mina veckovisa live- och onlinepass under namnet Mjuk Meditativ Medicinsk Yoga för medvetenhet istället. Grunden är fortfarande MediYoga men jag använder även ingredienser från andra metoder som jag praktiserar och doserar efter eget huvud.

Som utbildad MediYogalärare och medlem i MediYoga förbundet har jag förstås även kurser i ren MediYoga och kan göra medicinska studier tillsammans med sjuk- och hälsovård.

MediYoga är en mjuk och meditativ yoga med ursprung i den äldsta yogatraditionen, Kundaliniyoga. Rörelserna är små och medvetna och andningen är central liksom användandet av mantran (ljud).

MediYoga används i svensk företagshälsovård, sjukvård, som förebyggande träning, stressreducering och rehabilitering och som personlig grundträning för en yogisk livsstil.

Det går mycket bra att sitta på en stol och göra passet.

Det finns många forskningsstudier som visar MediYogans effekter. Här kan du läsa dem.

Kurs i MediYoga

120 min, 6 veckor

Nu kan du gå en sex veckor lång kurs i MediYoga med fördjupning, både teoretisk och mer tid att öva på rörelser och annat. Kursen ger en bra grund för att fortsätta träna hemma själv. Varje tillfälle är 120 min långt.

Intresseanmälan: info@annicahedman.se eller 070-606 39 64. 

Varmt välkommen!

Om du vill att jag kommer och håller en kurs eller ett pass i din by, på ditt jobb, i ditt gäng, i en förening , online eller liknande så behövs 8-10 deltagare och en lokal på 40-50 kvadratmeter.

Kontakta mig på 070-606 39 64 eller info@annicahedman.se

Jag ser fram emot att se dig på mattan!

Namasté!

Annica Hedman, 070-606 39 64, info@annicahedman.se