Nu är det snart Skördefest igen!

Till Skördefesten i Föra Trädgård kokar jag som vanligt en stor gryta pumpasoppa och bjuder in till höstmys i trädgården.

Till soppan använder jag de goda matpumporna butternut och rouge-vif-de-temps, rikligt med lök och en massa örter. Jag bakar gott bröd med pumpa och pumpafrön, vitlök och örter. Till efterrätt, eller fika kan man njuta av smaskiga kardemummabullar, äppelmuffins eller pumpaostkaka i små fina burkar med grädde och hallonsylt till. Om jag hinner blir det även lite mer lättsötade saker som äppelmums med granolatopping och min specialare,  drickfärdig svartvinbärsdryck sötad med äpple.

Jörgen visar kyrktornet kl 21 på fredagen – spännande i mörkret!

Jag manar fram väsen, gastar och andra spöken och vidunder för den som vågar gå med på en SPÖKVANDRING i byn klockan 19, 20 och 22! Spökena är examinerade från från Jenny Nyströmskolan!

Under hela helgen lyser och låter det kvällstid i vår aspelund.

Jörgen har gjort en installation där som han dystopiskt kallar:

EFTER OSS SYNDAFLODEN

Vad han menar med det kan du komma och titta på onsdag 26-söndag 30 september mellan kl 20 och 22. På torsdagen och fredagen har vi öppet i stenhuset också. Välkommen!

Uppdateringar och mer info: www.foratradgard.se

Öppet:

Fredag 10-sent

Fredag kväll: Spökvandring kl 19 (börjar bli skumt)

Spökvandring kl 20 (ganska mörkt)

Tornvisning, Föra kyrka kl 21

Spökvandring kl 22 (jättemörkt!!)

Förbokning 070-6063964

Vuxna 100.- pp Barn under 15 år 50.- Lämpligt från ca 10 år. Vandringen tar ca 45 min och tornet ungefär en timme. Vi tar SWISH och KONTANTER!

Lördag 10-19 Trädgård, butik, café

Välkommen!