Vad är Access Bars™?

Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och omhändertagen? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot omsorg och vänlighet utan något dömande om dig och din kropp?

Vad är Access Bars™?

Bars är grunden i Access Consciousness kallas Bars och innebär en mjuk beröring av 32 punkter på huvudet. Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet och ger möjlighet att släppa taget om sånt som hindrar dig i livet.  Många upplever att tankebruset tystnar och att de sover djupare. Bars används även mot stress och oro.

Visste du att det finns punkter på ditt huvud, som vid lätt beröring  ledigt släpper det som hindrar dig från att bara få ta emot? Plötsligt frigörs begränsande tankar och känslor som hindrat dig och som gjort att du fastnat i samma mönster i livet.

Access Bars har hjälpt tusentals till stora förändringar vad gäller sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och mycket mer. Som sämst kan du känna att du fått en fantastisk massage. Som bäst kan hela ditt liv förändras med otrolig lätthet.

Access Barskursen är en förutsättning för att kunna delta i Access Consciousness övriga grundkurser (Access Consciousness™ Core Classes), eftersom det gör att din kropp lättare tar emot och bearbetar de förändringar du väljer.

Kurslängd: 1 dag, 8 timmar, vanligtvis mellan 9.30 och 17.30.

Kursmaterial och fika ingår.

Under kursen får du ta emot två behandlingar och ge två.

Efter kursdagen får du ett certifikat som ger dig rätt att erbjuda kunder barsbehandlingar.

Förkunskapskrav: Inga

Mer info: 

Annicas profil på Access Consciousness hemsida! 

Access Consciousness hemsida på svenska

~ Hela livet kommer till mig med lätthet, glädje och härlighet! ~

Vad händer under en Bars-kurs?

Barskursen pågår under en heldag. Deltagarna får lära sig om alla Barspunkter och får praktisera direkt genom att ge två Bars-sessioner och ta emot två Bars-sessioner.

Exempel på frågor som tas upp under kursen:

Vad är Bars? Hur vet jag om mina Bars aktiveras? Hur hittar jag Bars-punkterna?
Vilka förändringar kan Bars bidra till?

Du kan ställa vilka frågor du vill! Varje klass skapas på ett unikt sätt, utifrån och tillsammans med alla som deltar.

Välkommen till ett nytt liv byggt på lätthet glädje och härlighet! …om du vill och väljer det!