Istället för skördefest…

I år blir det ju ingen vanlig skördefest med stora evenemang som drar tusentals personer men Ölands alla småföretagare bullar som bäst upp med pumpor och grönsaker ändå och det får man förstå då stora delar av deras omsättning kommer från den här helgen. Ingen vet dock hur mycket besökare som kommer hit det här knasiga året.

I Föra Trädgård hade vi ändå tänkt förändra programmet eftersom vi nu har haft öppen trädgård med fika och kvällsaktiviteter på fredagen i ungefär tolv år. Under den tiden har mycket annat runt omkring vuxit upp och de stora horder av besökare vi hade i början har minskat betydligt. För att ha öppet en sån här helg jobbar vi minst två veckor med förberedelser och fyra dygn med genomförande. Egentligen går det inte på två personer så vi blir väldigt slitna. Dags för förändring alltså!

I år plockar vi därför russinen ur kakan och gör en bokningsbar kväll med mat, prat och musik i stenhuset istället. Maten blir pumpasoppa med bröd och pumpapudding med björnbärssylt och grädde, pratet och musiken består av en musikfrågetävling och lite ruskiga spökhistorier och så spelar Jörgen lite live också. Baren är förstås öppen med allehanda gott att dricka, både varmt och kallt.

Låter det trevligt så kan du boka plats på 070-606 39 64. P g a pandemin har vi bara bordsplacering och håller avstånden mellan borden. Vi sätter upp ett tält utanför stenhuset så vi får plats ca 25 personer och har två ”sittningar” om trycket blir stort. Bokning är därför obligatorisk! Hoppas vi får se dig där! Varmt välkommen!