Sensommar…

Det fans en tid när jag argumenterade vilt med alla som påstod att sommaren tagit slut i mitten av augusti. Sen kom jag på att det var de som hade oturen att bo nån stans norrut…

Här på Öland är det sommar fortfarande första veckan i september och kommer att förbli det ett tag till, det har visserligen börjat regna mer och det är mörkare på kvällarna men det är ändå skönt och grönt ute.

Minnena från sommarens fyra konserter dröjer sig kvar, det blev väldigt lyckat och gav mersmak. Tack till alla inblandade! Vi fick vårt eftertraktade serveringstillstånd lagom till den första konserten. Tillståndet gäller till att börja med utomhus och i andra lokaler som är godkända (catering). Tyvärr var det många år sedan vår skolsal genomgick brandskyddsinspektion så nu har vi lite att fixa innan vi kan ha kulturevenemang inne för att det ska bli säkert för våra gäster, och säkert vill vi ju att det ska vara.

I väntan på att myndighetskvarnarna maler planerar vi en variant av vad vi brukar göra under Skördefestens fredagkväll. I år kallar vi det HöstPUB och håller till i stenhuset. Där kommer det att finnas Pumpasoppa, nybakat bröd och Pumpapudding – som är min version av falsk ostkaka på Butternutpumpa – serverad med sylt och grädde. Musik och en och annan spökhistoria serveras till. Till det fullständiga rättigheter. Vi har enbart förbokning för att vi inte ska bli för många och om du vill boka genast så gör du det med ett sms till 070-606 39 64. Mer info kommer inom kort!

Terminsstart i MediYoga!

I höst kommer jag att ha två eftermiddagspass hemma i Föra: Tisdag och Söndag kl 16 och ett kvällspass i Borgholm, kl 19 på söndagar.

Fler detaljer finns i MediYoga-nyhetsbrevet, klicka här!

Vill du ha en kurs, en retreatdag för kompisgänget eller en weekend där MediYoga skulle passa så kontakta mig gärna! Mejla till info@annicahedman.se eller ring/smsa på 070-606 39 64

Mer om MediYoga hittar du här!

Guide på Öland

Vill du veta mer om de fantastiska ställen som Öland kryllar av? Jag är Ölandsguide och kan göra en tur fylld att historia och historier för dig, dina vänner eller föreningen du är medlem i. Coronasäkrade turer i egen bil, eller utomhus till fots i naturen. För offert och mera info, mejla till info@annicahedman.se eller ring/smsa på 070-606 39 64.

Ha en härlig höst!