MediYoga

Välkommen!

MediYoga är en mjuk och meditativ yoga med ursprung i den äldsta yogatraditionen, Kundaliniyoga. Rörelserna är små och medvetna och andningen är central liksom användandet av mantran (ljud).

MediYoga används i svensk företagshälsovård, sjukvård, som förebyggande träning, stressreducering och rehabilitering och som personlig grundträning för en yogisk livsstil.

Det går mycket bra att sitta på en stol och göra passet.

Det finns många forskningsstudier som visar MediYogans effekter. Här kan du läsa dem.

MediYoga Live online – start 1 april 2020

På grund av att fler och fler vill hålla sig i avskildhet under Coronaepidemin har jag nu skyndat på lanseringen av min MediYoga online. Jag börjar med de pass jag haft hela terminen, så du kan välja om du kommer live eller online. Tider ser du längre ner. Sannolikt blir de fler längre fram!

För att vara med kopplar du upp dig med en dator eller telefon eller platta, från tryggheten i ditt eget hem – eller någonstans i naturen om du hellre vill det (och har täckning).

Jag använder ZOOM som är en är väldigt lätthanterlig videoplattform och du får all info du behöver för att kunna vara med av mig i god tid innan passet.

Klippkorten gäller! Priset är fortfarande 600.- för 6 tillfällen och 150 kr för enstaka pass. När du vet att du vill komma anmäler du dig och får en länk att logga in på och betalinfo när det behövs.

Onsdag kl 19 Borgholm & Zoom (OBS! Om jag har färre än tre deltagare anmälda kl 16 kör jag passet från Föra)

Torsdag kl 19 Föra & Zoom

Söndag kl 16 Föra & Zoom

Anmälan: 070-606 39 64 eller info@annicahedman.se

Fördjupande kurs

120 min, 6 veckor

Nu kan du gå en sex veckor lång kurs i MediYoga med fördjupning, både teoretisk och mer tid att öva på rörelser och annat. Kursen ger en bra grund för att fortsätta träna hemma själv. Varje tillfälle är 120 min långt. Man måste inte börja med kursen utan kan ta den längre fram när man vill ha lite mer. Jag planerar för två kursstarter per termin.

Obligatorisk anmälan: info@annicahedman.se eller 070-606 39 64. 

Träningspass

75 min, hela terminen

Som komplement till kursen, eller separat, kan du gå ett MediYoga träningspass en eller flera gånger i veckan. De passen innehåller alla MediYogans delar men är kortare, ca 75 min. 

Anmäl dig till det, eller de om du vill alternera mellan flera, pass du vill gå redan nu. Sen gäller obligatorisk anmälan, senast dagen innan passet, med sms till mig på 070-606 39 64. I Borgholm och Föra har jag begränsat med plats så det är först till kvarn som gäller!

För att passen i Borgholm ska bli av behöver 3 personer vara anmälda. I Föra kör jag även om bara en person dyker upp! 

Med reservation för ändringar

Varmt välkommen!

ps. Om du vill att jag kommer och håller ett pass eller startar en grupp i din by, på ditt jobb, i ditt gäng, i en förening eller liknande så kontakta mig på 070-606 39 64 eller info@annicahedman.se

Jag ser fram emot att se dig på mattan!

Namasté!

Annica Hedman, 070-606 39 64, info@annicahedman.se