MediYoga

MediYoga är en mjuk och meditativ yoga med ursprung i den äldsta yogatraditionen, Kundaliniyoga. Rörelserna är små och medvetna och andningen är central liksom användandet av mantran (ljud).

MediYoga används i svensk företagshälsovård, sjukvård, som förebyggande träning, stressreducering och rehabilitering och som personlig grundträning för en yogisk livsstil.

Det går mycket bra att sitta på en stol och göra passet.

Det finns många forskningsstudier som visar MediYogans effekter. Här kan du läsa dem.

Klippkorten gäller! Priset är fortfarande 600.- för 6 tillfällen och i sommar är drop-in priset 120 kr för enstaka pass. Ingen anmälan behövs, men är välkommen!

Kontakt och anmälan: 070-606 39 64 (helst sms, kan ha svårt att svara)


Höstterminen är ännu osäker p g a Corona. Förutom veckovisa träningspass hoppas jag då även kunna ha kurser igen.

Fördjupande kurs

120 min, 6 veckor

Nu kan du gå en sex veckor lång kurs i MediYoga med fördjupning, både teoretisk och mer tid att öva på rörelser och annat. Kursen ger en bra grund för att fortsätta träna hemma själv. Varje tillfälle är 120 min långt. Man måste inte börja med kursen utan kan ta den längre fram när man vill ha lite mer. Jag planerar för två kursstarter per termin.

Obligatorisk anmälan: info@annicahedman.se eller 070-606 39 64. 

Träningspass

75 min, hela terminen

Som komplement till kursen, eller separat, kan du gå ett MediYoga träningspass en eller flera gånger i veckan. De passen innehåller alla MediYogans delar men är kortare, ca 75 min. 

Anmäl dig till det, eller de om du vill alternera mellan flera, pass du vill gå redan nu. Sen gäller obligatorisk anmälan, senast dagen innan passet, med sms till mig på 070-606 39 64. I Borgholm och Föra har jag begränsat med plats så det är först till kvarn som gäller!

För att passen i Borgholm ska bli av behöver 3 personer vara anmälda. I Föra kör jag även om bara en person dyker upp! 

Med reservation för ändringar

Varmt välkommen!

ps. Om du vill att jag kommer och håller ett pass eller startar en grupp i din by, på ditt jobb, i ditt gäng, i en förening eller liknande så kontakta mig på 070-606 39 64 eller info@annicahedman.se

Jag ser fram emot att se dig på mattan!

Namasté!

Annica Hedman, 070-606 39 64, info@annicahedman.se