MediYoga

Höstens planerade pass:
Tisdag kl 16 i Föra
Onsdag kl 19 i Borgholm
Söndag kl 16 i Föra

Hej, nu är det snart dags att börja yoga igen! Är du redo?

Terminen börjar vecka 37 och pågår till v 49.

Borgholm söker jag ny lokal, i första hand på IOGT, inte klart än. Passet är tänkt att vara på onsdagar kl 19-20.15. Första tillfället är 9 september (om allt är klart då) och det sista den 2 december med uppehåll v 44 (28 oktober). 

Föra blir det två eftermiddagspass per vecka, tisdag eftermiddag kl 16-17.15 och söndag eftermiddag kl 16-17.15. Då går det också att vara med online hemifrån, det anmäls senast kl 15 samma dag. Vi börjar tisdagen den 8 september och slutar söndagen den 6 december.

Begränsat antal platser

Om du vill vara säker på en plats kan du boka hela terminen för 1200 kr. Klippkorten gäller i mån av plats för den som inte kan komma varje gång och vid onlinedeltagande. Drop-in (150.-) hamnar sist i prioriteringsordningen tillsammans med Prova-på för halva priset (75.-) i mån av plats.

Klippkorten gäller! Priset är fortfarande 600.- för 6 tillfällen och i sommar är drop-in priset 150 kr för enstaka pass. Ingen anmälan behövs, men är välkommen!

Kontakt och anmälan: 070-606 39 64 (helst sms, kan ha svårt att svara)

Om MediYoga

MediYoga är en mjuk och meditativ yoga med ursprung i den äldsta yogatraditionen, Kundaliniyoga. Rörelserna är små och medvetna och andningen är central liksom användandet av mantran (ljud).

MediYoga används i svensk företagshälsovård, sjukvård, som förebyggande träning, stressreducering och rehabilitering och som personlig grundträning för en yogisk livsstil.

Det går mycket bra att sitta på en stol och göra passet.

Det finns många forskningsstudier som visar MediYogans effekter. Här kan du läsa dem.


Olika sätt att lära sig MediYoga

Fördjupande kurs

120 min, 6 veckor

Nu kan du gå en sex veckor lång kurs i MediYoga med fördjupning, både teoretisk och mer tid att öva på rörelser och annat. Kursen ger en bra grund för att fortsätta träna hemma själv. Varje tillfälle är 120 min långt. Man måste inte börja med kursen utan kan ta den längre fram när man vill ha lite mer.

Intresseanmälan: info@annicahedman.se eller 070-606 39 64. 

Träningspass

75 min, hela terminen

Som komplement till kursen, eller separat, kan du gå ett MediYoga träningspass en eller flera gånger i veckan.

Anmäl dig till det pass du huvudsakligen vill gå. När du kommer behöver du inte göra något mer, men anmäl med sms till mig på 070-606 39 64 om du inte kommer, så någon annan kan ta den lediga platsen.

För att passen ska bli av behöver 3 personer vara anmälda två timmar innan passet är planerat.

Med reservation för ändringar

Varmt välkommen!

Om du vill att jag kommer och håller ett pass eller startar en grupp i din by, på ditt jobb, i ditt gäng, i en förening eller liknande så kontakta mig på 070-606 39 64 eller info@annicahedman.se

Jag ser fram emot att se dig på mattan!

Namasté!

Annica Hedman, 070-606 39 64, info@annicahedman.se