Januari, dags för omstart?

Nu efter alla helger börjar det vara dags att se sig själv i spegeln och ta ut riktingen för det nya året. Än så länge känns 2020 fyllt av möjligheter, tänk om det blir bättre än något tidigare år?

Schemat för MediYoga Öland är iallafall klart nu och du hittar det i två bilder här. Jag börjar med öppna pass och kurser i Föra, hemma i min fina sal, och i Borgholm, i IOGT-NTO-huset.

Nyhet! Gratis prova-på på de öppna passen!

Priserna behåller jag som de var förra året: 100.- per pass är grundpriset och klippkort kostar 550.- för 6 gånger och du betalar 1000 kr för hela terminen, 12 ggr). Jag ser helst att du bestämmer dig för hela terminen, då vet jag hur många platser jag har tillgängliga.

Jag rekommenderar också att du går en kurs för att fördjupa din yogapraktik och få mer individuella instruktioner och mer teori. Varje kurs är sex veckor lång, och det finns tre olika. Kurs 1 är bäst att börja med om du är total nybörjare och kurs 2 och tre är för dig som provat förut, antingen på öppna pass eller gått kurs 1. Du får också ett kursmaterial så att du kan öva hemma.

Varmt välkommen!