Nytt år, nya projekt!

Nu har det nya året blivit liksom lite varmt i kläderna och planeringen för de närmaste månaderna  börjar sätta sig.

Jag har som vanligt en massa spännande saker på gång.  Tycker jag i alla fall 🙂 Här kommer en sammanfattning:

Annica Certified Facilitator:

Jag har lagt upp nya  Accesskurser här på min hemsida och på Access Consciousness hemsida, www.accessconsciousness.com och även en mässa som jag ska vara med på i Nybro den 29 januari, hoppas jag får se dig där då!

Här är länk med mer detaljer till mässan: :https://www.facebook.com/events/1379747048736063/

http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=84330

Övriga anmälningslänkarna finns under respektive kurs!

Vad kan locka dig att gå en livsförändrande kurs i vår? Jag har både Bars, Foundation, Facelift och kroppsprocesser att välja på!

Jag kan också rekommendera Access shop som jag har här på min sida, där kan du t ex köpa medlemsskap i Creative Edge så du alltid kan hänga med i vad som händer i Access, även om du inte går kurs hela tiden.

Länk till den: https://accessconsciousness.me/shop/2014/03/01/creative-edge-consciousness-membership/

Jag jobbar på att hitta datum för barsbyten i vår också!!

Annica Ölandsguide:

Jag har börjat ”förädla” mina guideturer!

Nu finns det en hel massa olika turer under fliken Ölandsguide. Där kan du som vill veta mer om Öland botanisera.

Förhandstips: Snart kommer min webkurs med arbetsnamnet ”Öland för alla”… vill du anmäla intresse redan nu för denna faktaspäckade kurs om Öland nu & då så kan du mejla info @annicahedman.se.

Annica trädgårdsmästare:

Snö, kallt och ingenting går att göra i verkligheten men… i fantasin kan man göra massor. Jörgen och jag har just börjat inventera fröerna inför odlingssäsongen och fundera på hur vi ska lösa de stora problemen i trädgården. Det är förstås vattenfrågan som är allra störst, vi behöver bygga en bevattninganläggning som är mobil så vi kan flytta dem mellan de olika delarna av trädgården. Den är halvfärdig,  och så tittar vi på fiffiga lösningar på Pinterest.

Vi har inte löst grävningen i örtagården och inte heller gräsklipparbehovet. De timmar J lägger på att klippa gräs skulle behövas både till stenläggning och grävning…vad mer är möjligt?

Tur att vi har några månader på oss och tänk om vi kunde hitta en entusiastisk praktikant som vill jobba med oss i vår trädgård…

Och jo…de blir en webkurs i trädgårdsskötsel också, arbetsnamnet är Ett år i Föra Trädgård.

För att få tiden att gå tills det blir vår  jobbar jag med att entusiasmera bygdens folk att ta emot erbjudandet om fiberuppkoppling och J målar köksluckor för glatta livet.

Det är ungefär som vanligt alltså!

Tjing!