Vårvinter

Jag tycker om oxveckorna i år!

Det brukar vara jobbigt så här innan allt börjar växa och frodas, men i år känns det lite annorlunda.

Jag har i drygt fem år arbetat med mig själv med hjälp av en metod som heter Access Consciousness och det har förändrat massor. Du kan läsa mer om vad det handlar om under fliken med samma namn.

Vad har förändrats då? Ja, till exempel det som jag kallade existensiell ångest, dvs när det kände
s som inget var roligt och det inte fanns nån framtid att planera. Det kan kännas så fortfarande ibland men nu vet jag att det inte har med mig att göra och kan helt enkelt skicka iväg det och göra nåt roligare.

Det är jag som väljer hur, och med vilka idéer i huvudet jag ska skapa mitt liv. Och jag väljer medvetet eftersom jag har tränat mig på att lyssna på mina automatiska tankar, och stoppa dem innan de skapar nåt påhittat dumt. I’m in charge!

Likaså den enorma tröttheten som gjorde att det kändes som om jag hade en elefant på huvudet ,och överhuvudtaget allt surr i huvudet. Det är så mycket som är lättare nu!

I helgen var jag på mässa i Nybro och lät besökare prova grunden i Access, Bars. Det är en avslappnande och skön behandling på huvudet som går precis lika bra att göra bland en massa folk på en mässa som i ett lugnt behandlingsrum.

Fram till den sista februari har jag 10% rabatt på alla nya bokningar av behandlingar, så passa på att prova om det låter bra! Jag har mottagningsrum i Kalmar och i Föra och kan hyra in mig även i Färjestaden om det är aktuellt.

Jag har lagt upp kurser för den närmaste tiden också! Både Bars, Facelift, Foundation och Kroppsprocesskurser. Vad det är hittar du också under fliken.

För den som gått barskurs har jag Barsbytarkvällar/dagar med ojämna mellanrum. Datumen för våren är inte klara än men kommer upp på sidan så fort det går.

För Ölandsguiden Annica rullar det också in bokningar. Vill du lära dig mer och se sånt som du inte visste fanns på vår sköna ö, kontakta mig. Här på sidan finns förslag på turer och sådana jag har gjort med andra grupper. Över hela Öland, med bilar, till fots, buss, jag skräddarsyr åt dig! Men skynda lite för datumen tar slut fort!

Även i trädgården börjar det spira! Än är det ett bra tag till scillan blommar men jag såg faktiskt de första snödropparna idag – och krokusblad! Under veckan har jag tänkt klippa vintersticklingar av de träd och buskar som går att föröka så, t ex vin,  vi får se om planen håller! Lagret av de jag dragit upp förut är nästan slut så det är dags 🙂 Bildreportage kommer…

Önskar dig, och mig själv, lättsamma och kreativa oxveckor!