Höstterminen börjar

Ja, egentligen har den redan börjat i de flesta skolor förstås, men nu börjar höstterminen för min yoga. Jippie!

MediYogan håller sakta med säkert på att förändra mitt liv! För ett år sen hade jag nyligen fått diagnosen Diabetes typ 2 och var lättad och orolig samtidigt. Orolig för att jag inte visste vad det skulle innebära och för att min kropp än en gång sa ifrån att den inte mådde bra. Under flera år har det gjort ondare och ondare i leder, rygg, mage, gamla skador och jag hade också blivit gradvis stelare, fått svårare att röra mig och gått upp några oönskade kilon till. Det var där lättnade kom in, att faktiskt veta något om vad som var fel gjorde ju att jag kunde gör något konkret, inte bara famla runt bland måbra-råd, metoder och preparat som jag ägnat de senaste årtiondena åt.

MediYoga står egentligen inte på listan över hur diabetes ska hanteras men den dök upp ändå, genom en vän som berättade om sin praktik och hur det hjälpt henne och hennes kunder och i januari började jag en instruktörskurs i Nacka.

Sedan dess har jag gjort MediYoga nästan varje dag (har missat tre dagar) och kroppen blir gladare, piggare och starkare varje dag! På sista tiden har jag t ex märkt att flåset blivit betydligt bättre och att jag blivit starkare och uthålligare igen. Hur blir det bättre än så?

Jo, nu fortsätter jag utbilda mig till MediYogalärare! Fördjupad kunskap om yoga, andning, Ayur Veda, chakrasystemet, med mera utlovas och det ser jag fram emot. Jag är ju extremt vetgirig! På söndag åker jag till Stockholm och på måndag är första kursdagen!

Under tiden fortsätter jag med mina kurser och träningspass här i Föra, i Borgholm, Löttorp och lite senare i höst även i Kalmar. Mer om programmet hittar du här! Välkommen!

Jag har också några beställda guidningar att se fram emot den närmaste månaden, här kan du se vad jag kan erbjuda ölandsresenärer!

Och snart är det ju SKÖRDEFEST på Öland!

Vi firar vårt tolfte år som deltagare med att servera pumpasoppa, pumpaostkaka och morotskaka! På fredagkvällen blir det skrämselhicka med den dramatiserade vandringen Spöken, gastar väsen och vidunder och besök i kyrktornet. Trädgården är öppen Fredag 10-sent och Lördag 10-18.

Här hittar du hela programmet!

Välkommen!