Sensommar

Ok, ok…jag gillar inte att kalla augusti för höst, fast många gör det. För mig är det sensommar nu, med underbara ljumma kvällar och lagom varm sol, fukt till mina växter och blommor och grönsaker som växer och prunkar.

Icke desto mindre har ju höstterminen börjat och kurser och annat drar igång igen, det gillar jag!

I helgen, den 2 och 3 september ska jag vara med på Må Bra-mässa på Ölands Gymnasium i Borgholm. Där är jag som Certified Facilitator för Access Consciousness och ger också BARS prova-på sessions. Jag ska berätta lite om Access och hur man kan göra sitt liv lättare och roligare genom att använda Access verktyg under en föreläsningsstund kl 13 båda dagarna. Välkommen dit om du är nyfiken!

Torsdagen den 7 sept är det dags för en av de härligaste kurserna jag ger : Access Energetic FACELIFT, läs mer HÄR!

Fredagen den 8 sep är bokad för Barskurs. BARS är en helt fantastisk behandling som ger djup avslappning och lugn i sinnet. En ofta välbehövlig diskrensning av hårddisken Hjärnan!! Läs mer HÄR!

Båda de här kurserna ger dig certifikat för att ge behandlingar, bra komplement för dig som redan ger andra kroppsbehandlingar!

15-18 september är det dags för FOUNDATION, fyra dagars kurs i allt du behöver för ett lättare liv…och lite till. Läs mer HÄR!

29-30 september är det dags för SKÖRDEFEST!! Då kokar jag som vanligt en gryta pumpasoppa, bakar gott bröd, kalvdans och äppelkaka och bjuder in till höstmys i trädgården. Jörgen visar kyrktornet kl 21 på fredagen – spännande i mörkret – och jag manar fram gastar och andra spöken och vidunder för den som vågar gå med på en SPÖKVANDRING i byn! Både fredag och lördag kväll brukar det bli spontan efterfest med gitarrspel och sång i vårt stenhus under kvällen. Ta med nåt gott att dricka och ett glatt humör och kom. Öppet så länge det lyser!

Hoppas få se dig på något av de här evenemangen! Eller nåt annat!

Sen är det höst på riktigt!