I denna ljuva sommartid!

Juni, kan det bli somrigare?

Ja, det kan det faktiskt, här på Öland är det somrigt ända till september-oktober, hur blir det bättre än så? Försommaren är ändå något alldeles speciellt, när allt är grönt och blommar och det surrar i luften av fågelsång och insekters ilande hit å dit.

Sommar hos oss betyder väldigt mycket trädgårdsarbete, rensning, täckning, plantor, plantering, sådder, täckning igen… Vi är inte klara än, men till midsommar brukar det mesta vara ute och i jorden.

I år har vi inte öppet i trädgården på samma sätt som tidigare år, vi har helt enkelt för mycket andra uppdrag för att kunna det. Om du vill besöka trädgården får du kontakta mig på info@foratradgard.se eller 070-606 39 64 (helst sms). Besök för sällskap mellan 1 och 20 personer kostar 50.-/person (barn gratis) och då ingår personlig visning. Det finns också möjligheter att beställa till fika att avnjuta i trädgården mot extra kostnad. Bilder och specifikationer finns här!

Planerar du kalas eller släktträff, möte eller liknande men har inte tillräckligt med utrymmen? Då kan du hyra hela eller delar av Föra Trädgård, skolsalen och/eller stenhuset. Jörgen, jag och hunden Sickan ingår som värdfolk. Mer info finns här!  Låter det spännande? Kontakta mig på info@foratradgard.se eller 070-606 39 64 (helst sms)

På för- och sensommaren är det också många som kommer till Öland på diverse resor och då har Ölandsguiden i mig högsäsong. Jag gör turer för grupper av alla de slag men vanligast är bussgrupper. Vill du veta mer? Läs vidare här!

Under sommaren har jag också diverse kurser i den finfina metoden Access Consciousness här hemma. Access ökar medvetandet och ger större möjligheter att skapa precis vad vi vill ha! Låter det intressant? Titta här för mer info om sommarens kurser och evenemang!

Magister Hedman är i sluttampen på skolterminen och rättar prov, sätter betyg och repeterar med elever inför skolavslutningen det värsta han orkar. Hans högsäsong som musiker ligger i juli.

I år blir det många spelningar med Fyye från Fööe. De finns här! Förfrågningar både för dem och de andra varianterna går bra att skicka till info@foratradgard.se eller ring Jörgen 0730-338 775

I våras gjorde Jörgen och jag ett program med historia, historier och musik på Borgholms Stadsmuseum.  Det handlade om muntligt berättande förr, som skillingtryck och andra visor och folkliga berättelser om naturligt och övernaturligt. Vill du boka en så’n kväll? Skriv till info@foratradgard.se eller ring mig 070-606 39 64.

Vi håller också på med ett nytt koncept för historisk femkamp som vi kommer att erbjuda företagsgrupper från och med i höst. Håll koll!

Ja, som vanligt är det fullt ös och det ska det vara!

Hoppas vi ses någonstans under sommaren!